Voi cum aveti grija de parul vostru?

O problema cu care m-am confruntat cu ceva timp in urma, dar pe care am trecut-o cu brio, era caderea parului. Nu mai suportam sa tot dau cu pieptanul prin par si sa imi ramana acolo o multime de fire. Deja incepusem sa ma enervez si am inceput, binenteles ca orice persoana in situatia mea, sa caut metode prin care sa rezolv aceasta problema destul de agasanta. Prima varianta care mi-a venit in cap a fost sa apelez la cateva produse pe care le-am gasit la farmacia de la coltul blocului. Nu mai stiu exact cum se numeau, erau 2 produse pe care dadusem aproape 100 de lei si care nu stiu exact cat de mult au avut efect, cert este ca nu m-au multumit pe deplin.

Binenteles ca a urmat si pasul doi si anume un tratament mai complex, asa ca am cautat pe Google “tratament cresterea parului barbati” si am gasit ceva produse interesante. Nu o sa intru in detalii despre tot procesul, cert este ca eu personal am fost multumit.

Acum, la mai bine de 3 luni de cand nu ma mai gandesc la problema asta, pot sa ma concentrez ceva mai mult asupra modului in care imi aranjez parul si chiar imi permit sa folosesc si diferite geluri si fixative, pe care intr-un timp nu-mi permiteam nici sa le vad pe rafturile magazinelor.

Fiecare dintre cei cu care am discutat de aceste probleme ale parului si despre ce tipuri de tratamente a folosit, se pare ca a fost diferit. Multi au abandonat ideea chiar inainte sa inceapa, altii s-au multumit cu rezultatele obtinute cu produsele din farmacie si o parte au apelat si la un tratament mai complex, care este evident si mai costisitor.

Nu stiu daca am timpul necesar acum sa imi fac niste selfie-uri, dar cu siguranta o voi face in curand, pentru a va arata cum imi pot aranja parul acum fara nici o problema.

One thought on “Voi cum aveti grija de parul vostru?

  1. In caz ca nu stiati, parul unui barbat este foarte important pentru femei. Mai exact: sa existe, sa fie sanatos, si sa fie tuns si aranjat frumos. Castigati mult doar cu acest aspect, domnilor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *