Merita investit in curatarea profesionala a covoarelor?

Sa recunoastem… viata poate ocupa fiecare minut din zi, si nu ne gandim intotdeauna la covoarele noastre si la efectul pe care acestea l-ar putea avea asupra sanatatii familiilor noastre. Pastrarea covoarelor curate este importanta din multe motive, nu numai pentru sanatatea dvs. si a familiei dvs., ci si pentru aspectul┬ási curatenia casei dvs.

Covorul este constant sub picioare, si totul din casa Dvs se instaleaza in cele din urma acolo. Aspiratoarele preiau doar o fractiune din ceea ce se depune intr-un covor.

Stiati ca aproape 85% din murdaria pe care o detine covorul este ingropata adanc in fibre? Covorul se poate incarca cu mizerie egala cu propria greutate, sau chiar mai mult – murdarie si praf – iar o suprafata medie de locuit poate contine pana la 20 de kg de murdarie care se afla adanc in interiorul covorului, informeaza o spalatorie covoare Giurgiu.

Curatarea profesionala regulata a covoarelor poate asigura:

  • Speranta de viata crescuta: Curatarea profesionala regulata a covoarelor poate ajuta la cresterea sperantei de viata a acestora dincolo de ceea ce ar fi fost fara.
  • Un mediu mai sanatos: Covoarele curatate profesional pot insemna indepartarea completa a prafului general, a solului si a resturilor acumulate, lasandu-le ca noi.
  • Eliminarea acarienilor si bacteriilor: Curatarea profesionala ajuta la reducerea riscului de alergii, mucegai si multe alte probleme potentiale si, in cele din urma, va face casa mai sigura pentru a trai.
  • Indepartarea petelor: Curatarea profesionala a covoarelor poate asigura indepartarea celor mai multe pete incapatanate si scurgeri, lasand covorul ca nou, precum si proaspat si curat.
  • Aspect imbunatatit: Chiar si cel mai vechi dintre covoare poate arata nou-nout, lasandu-va din nou acea senzatie de prospetime.
  • Miros placut: Cele mai multe mirosuri pot fi eliminate prin curatare profesionala generala, e opinia www.spalatoriecovoare.net. Expertii ofera tratamente speciale pentru a asigura covoare proaspete, curate, mirositoare.

Aspirarea nu este suficienta

Aspirarea regulata este o necesitate pentru a va mentine covoarele curate si igienice, dar aceasta curata doar suprafata covorului dvs., fragmentul pe care il puteti vedea vizual.

Unii dintre voi pot folosi alte echipamente pentru a va ajuta la intretinerea si conservarea covoarelor, cum ar fi samponul si masinile de curatat cu abur. Majoritatea aspiratoarelor, samponelor si aparatelor cu abur de uz casnic (chiar si cele mai puternice) insa nu au suficienta putere pentru a scapa de murdaria si germenii din adancime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *